שורף

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/05/2015 | 12:47 | מאת: אנונימית

שלום דוקטור, אני חיילת לכן אין לי אפשרות לפנות לרפואה אזרחית וברפואה צבאית עדיין לא קיבלתי מענה.. מזה זמן מה לאחר שאני שוכבת עם חבר שלי, בעצם ישר אחרי החדירה מתחיל לשרוף לי החור הנל עד לעיתים חצי שעה ארבעים דק לאחר מכן, שורף במובן של בוער ממש, אני לא יודעת אם יש קשר אבל שבועיים לפני הייתה לי פטריה יכול להיות שיש קשר? בנוסף תמיד ההתנקות הראשונית עם מגבונים וקנינו לאחרונה מגבונים חדשים יכול להיות שיש קשר? אשמח לתשובה אני סובלת כבר זמן מה ואין לי אצל מי לבדוק את זה לבינתיים

שלום אין ברירה אלא לפנות לבדיקה אי אפשר לדעת בלי בדיקה הייתי מציע לא להשתמש כלל במגבונים ולשים משחה של אגיסטן לפני יחסים

מנהל פורום רפואת נשים