לקחתי שני גלולות כיון שחשבתי ששכחתי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

17/12/2014 | 04:41 | מאת: אלה

התעוררתי ב 4 בבוקר , חשבתי ששכחתי שלקחתי גלולה ואז הבנתי שכבר לקחתי אותה . וזה יצא שלקחתי שתי גלולות . אני לוקחת שנה וחצי . בחים לא קרה לי שפיספסתי גלולה או משהו כזה . מה עליי לעשות , האם אני יהיה מוגנת ? בהמשך . האם זה נחשב ששכחתי גלולה כי לקחתי שניים . מה אאני צריכה לעשות ? האם זה עושה נזק , ואיך אני אמורה לפעול הלאה ? להמשיך כרגיל עם הפסקה של 7 ימים ? או שמשהו אחר בבקשה תעזרו לי , ואני לוקחת מליאן

שלום לא נגרם כל נזק ואת מוגנת יש להמשיך כרגיל ולעשות הפסקה של 7 ימים בין חפיסה לחפיסה

מנהל פורום רפואת נשים