דימום והפרשות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

16/12/2014 | 19:04 | מאת: אניטה

ערב טוב, אני בהריון שבוע 26. אתמול בלילה קיימנו עם בעלי יחסי מין וישר אחרי זה ירדו לי מלא הפרשות דמיות. זה כבר פעם שנייה שזה קורה, פעם ראשונה הייתה בשבוע 21. אז, הלכתי להיבדק והכל יצא תקין ועבר לי תוך חצי יום. הפעם היו לי הפרשות דמיות גם בלילה וגם בבוקר. הדם עבר אבל עד עכשיו יש לי הפרשות חומות. האם שוב ללכת למיון או שלחכות לתור לגינקולוג שלי? אני לא רוצה פשוט שוב סתם ללכת למיון. תודה

שלום אין צורך לפנות למיון כדאי לפנות לרופא וכדאי לבצע בדיקת פפ וקולפוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים