בקשר לתוצאות של בתי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/11/2014 | 12:44 | מאת: מיכל

לד"ר קוגלר, שלום רב. בתי בת ה21 סבלה מהרבה דימומים במשך החודשיים האחרונים. באופן כללי, גם אין לה מחזור סדיר. זה יכול גם לפעמים לדלג, כמה חודשים. בקיצור, הלכנו לרופאת משפחה, והיא שלחה אותה לבדיקות דם. הבדיקות דם כמו ברזל ובלוטת התריס, היו ב"ה תקינות כולם. היו שם גם כמה תוצאות של הורמונים, שלפי הנורמה נראה די תקין.אבל הבעיה לא נפתרה. בינתיים נגשנו שוב לרופאת נשים, והיא אמרה שנעשה שוב בדיקות דם, ביום מסוים, ולא סתם ככה. היא גם שלחה לאולטראסאונד, רצינו לשאול באולטראסאונד, אמרו שאין שום ציסטות ב"ה והכל תקין. אבל עובי הרירית הוא 12 , היא היתה בערך ביום החמישי למחזור, אבל בתי לא בטוחה שזה מחזור, היא אומרת שאולי זה המשך לדימומים קודמים. בכל אופן, האם זה מדאיג שהרירית היא 12.2? התור שלנו לרופאה הוא עוד שבועיים בעזרת ה', אז רצינו בינתיים לשאול. נוסף לכך לגבי התוצאות הקודמות של הרופאות משפחה , בינתיים מה שהגיע זה: progesterone 4.21 Lh 17.01 fsh 6.4 prolactin 416.5 oh progesterone 6.63 dhea so4 5.9 cortisol 339 תודה רבה בכבוד רב מיכל

שלום כנראה מדובר בהעדר ביוץ זה לא מדאיג וכדאי לחכות לתשובות המלאות ולחזור לרופאת הנשים ליעוץ וטפול

מנהל פורום רפואת נשים