מדבקה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

06/07/2015 | 10:17 | מאת: רותי

הי :) קניתי פעם בארה"ב מדבקה עגולה שקופה ששמים על בסיס הסטומה לפני הבריכה.. מישהי מכירה? לא זוכרת את שמה..

06/07/2015 | 15:48 | מאת: ...

אולי את מתכוונת ל: Sure Seals

07/07/2015 | 10:20 | מאת: רותי

הי, נכון לזה התכוונתי! ראיתי גם את זה: https://www.edgepark.com/ostomy/ostomy-accessories/ostomy-tapes-and-adhesives/ostomy-tapes/marlen-double-sided-special-adhesive-tape-disc-1-stoma-opening-3-7-8-od-pre-cut/p/721070d יש לך מושג למה זה משמש? אני עם איליוסטומי מחליפה בסיס פעמיים ביום.. עוד לא מצאתי את הפתרון עבורי והבעל טס לניו-יורק אז אם יש שם אופציות אחרות אני רוצה לנסות.. תודה!

מנהלי פורום סטומה - תמיכה