לבעלי הסטומה

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

24/04/2015 | 12:30 | מאת: שמעון

שלום רב, אבי סבל ממחלת הסרטן במעי הגס (בפי הטבעת) לפני 4 שנים, לאחר טיפולים וניתוח בפי הטבעת להסרת הפוליפ, עד היום הוא נתקל בקשיים בחיי היום-יום, הוא חייב להתפנות לעיתים דחופות וגם את צרכיו עושה במקלחת בעזרת זרם מים ולא כמו אדם נורמלי. הסיטואציה מאוד מקשה על שגרת חייו והוא בקושי יוצא מהבית. הרופאים והאחיות המליצו לו לעבור לסטומה ובכך לשפר את איכות חייו, אך מכיוון שזהו תהליך שלא ניתן לחזור ממנו. הוא די חושש. הוא ביקש ממני לחפש באינטרנט אנשים שהוא יוכל לשוחח איתם ולהתייעץ. אשמח אם למישהו יש את הרצון והזמן לייעץ לאבי דרך הטלפון בנוגע לחיים עם סטומה. תודה רבה,

25/04/2015 | 13:13 | מאת: לירן

היי אבי, זה יעזור אם תוסיף קצת רקע, כגון בן כמה אביך? וכו' זה יעזור לכיווןעם מי כדאי לו לשוחח. היומיום של בעל סטומה בגיל 30-40 מתנהל שונה מבעל סטומה בגיל 60-70. כמו כן, הרבה אנשים נמנעים לפרסם פרטים כפורום אז אני מציע לך להשאיר פה מייל או טלפון. אשמח לנסות לסייע, שלח לי מייל עם הטלפון [email protected]

מנהלי פורום סטומה - תמיכה