חג שמח לכולם

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

18/09/2014 | 12:02 | מאת: אסף לחברי הפורום היקרים

חג שמח לחברי הפורום חג שמח לפטל המקסימה ולהודיה שנת בריאות לכולם שנה שמחה לכל בעלי הסטומה מאחל לכולם המון אושר תמשיכו בשגרה למרות הסטומה ותמיד עם חיוכים ולכרמית תמשיכי להיות מיוחדת וחזקה מאחל לך המון הצלחה את בדרך לשיקום מלא סטומה זה לא סוף העולם כולנו מתפקדים באופן מלא וגם את אני איתך לצידך לנצח מאחל לך בריאות ושנה טובה שנת בריאות ולכולם רק טוב מאחל אסף

19/09/2014 | 08:46 | מאת: כרמית

תודה אספי. הנייד שלך לא זמין. טיפה מאוששת אחרי יומיים קשים מאוד. תתקשר אלי או תדליק את הנייד, היום יום שישי ניסיתי מאתמול בלילה. ביי. שבת שלום ושנת בריאות ואושר לכל חברי הפורום.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה