מחפשת לדבר עם מישהו שעבר ניתוח פאוץ.

דיון מתוך פורום  סטומה - תמיכה

05/08/2014 | 17:01 | מאת: נעמה

חבר שלי עבר כריתה של המעי הגס ואמור לעבור השתלת פאוץ. הוא רוצה לשוחח עם מישהו שעבר את הניתוח הזה בשביל לשמוע איך היה, על מה זה השפיע וכו.. האם יש מקום שבו יוכלו "לשדך" לנו מנותח? תודה!

07/08/2014 | 00:25 | מאת: מיכל

היי נעמה, אשמח לשוחח אתך ועם חברך ולענות על כל שאלה שיש לכם. שרשמת "השתלת פאוץ" האם הכוונה ליצירת פאוץ מהמעי הדק? שמשמש תחליף למעי הגס? בכל אופן, את יכולה להשאיר פרטי קשר. או לבקש ממנהלות הפורום את הפרטים שלי. בשמחה רבה. רק בריאות, מיכל

19/08/2014 | 20:40 | מאת: דין

אכן לא מדובר בהשתלה, אלא ביצירת פאוץ' מהמעי הדק שמחליף את הרקטום (חלקו הסופי של המעי הגס). את מוזמנת להשאיר פרטי קשר, אשמח לסייע.

מנהלי פורום סטומה - תמיכה