התייעצות לגבי תינוק שהכניס חימר משחק לפה

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

15/09/2013 | 13:17 | מאת: מאיה

שלום רב, תינוק בן 9 חודשים הכניס חימר משחק לפה (כמו פלסטלינה), השתעל והשתנק, הצלחנו להוציא מהפה שלו חתיכה גדולה שנראה שהייתה מה שבלע. כרגע הוא נושם ומתנהג כרגיל ואף ינק. יחד עם זה אנחנו חוששים שמא הייתה חתיכה נוספת שאולי בלע למרות שלא נראים סימנים. על החימר עצמו לא כתוב דבר בעניין החומרים שמכיל. האם יש לפנות לרופא? תודה רבה

שלום, קרוב לודאי שלא יקרה כלום ואם בלע זה יצא בצואה. הזהרו בהמשך ממשחקים כאלה

מנהל פורום חום אצל תינוקות