חום כבר חמישה ימים

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

13/06/2013 | 11:36 | מאת: גלי

הי, הילד בן שנה ו9 חודש שיהיה בריא. כבר חמישה ימים חום עולה ויורד, בעיקר עולה מהצהריים עד כדי 8.5 בממוצע.(הכי גבוה היה 8.8 אבל זההיה פעמיים בודדות). הרופא בדק גרון אוזניים אמר שתקין. אמר מחלה וירלית. יום לפני עלית החום ספיר דם הראתה לימפוציטים גבוהים מהטווח 76.8 אחוז ונויטרופליפם נמוכים מהטווח וביומייםפ לאחר תחילת החום ההפך, לימפוציטיים חורגים מטה ונויטרופלים גבוהים. האם מתאים למחלה ויראלית התמונה בבידקות הדם???? כמו כן אני ממש מפוחדת מחלילה סי אמ וי. בגיל כזה אילו הסימפטומים ?רק חום?לא צויינו בבדיקות דם לימפוציטים אטיפים, זה מרגיע לענייןשל חלילה סי אמ וי?(אני בהריון תאומים יקר מאוד). כי היה חולה בעבר בוירוסים אבל לא יותר מ3 ימים..האם יש הרבה וירוסים שיכולים להיות בערב שבוע של חום כזה???? אנא עזרתך מניסיונך מקווה שתרגיע אותי. תודה

שלום התמונה מתאימה למחלה וירלית וגם ה cmv היה המחלה וירלית. אם זה מאד חשוב לדעת מה הווירוס בגלל ההריון היקר הרי שניתן לשלוח נוגדים לווירוס ולראות אם אכן היתה הדבקה עכשיו.

מנהל פורום חום אצל תינוקות