הופעת פריחה לאחר חום

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

08/06/2013 | 22:11 | מאת: לבנת

בני בן ה 7 חודשים סובל כבר 4 ימים מחום גבוה, חוסר תיאבון ואי שקט ביקרנו אצל הרפא בקופ"ח הוא בדק את הילד ואמר כי לא רואה דבר וייתכן כי זה וירוס ושלח אותנו הביתה באותו לילה- שלשום היה לו חום ממש גבוה 40 והשפתיים הכחילו וכפות הרגליים הילד היה ממש חיוור ורעד לקחנו אותו למיון ושם עשו לו בדיקות כמו בקופ"ח וכן בדיקות דם ושתן, לא נמצא משהו מיוחד או סימן לדלקת אך הים כשיש הקלה בחום התחילה להופיע לו פריחה בכל הגוף, קשה לי לזהות אם זו אדמת או אדמדמת החשד היחיד שלי לגבי אדמת כי הבחנתי ב"גולה" מאחורי האוזן. החשש שלי מלבד הילד הוא שאני בתחילת הריון שבוע 6 ואני יודעת שלנשים הרות זה ממש סכנה לעובר. אך אם בתור ילדה חליתי באדמת אין לי סכנה לחלות שוב? מה עליי לעשות? ומה לגבי הילד? תודה רבה

שלום אם חלית בעבר את מחוסנת לאדמת ולכן אין לך ממה לחשוש בכל מקרה כנראה שזה לא אדמת וזאת סתם מחלה וירלית כיוון שאין כמעט היום אדמת עקב חיסון של האוכלוסיה. תמיד תוכלי לקחת רמות נוגדנים אצלך ולראות אם היתה הדבקה ואם יש חשש כלשהו

מנהל פורום חום אצל תינוקות