חום גוף "לא יציב" הזעת לילה מסיבית

דיון מתוך פורום  חום אצל תינוקות

24/02/2013 | 08:49 | מאת: נטע

שלום הילד בן 3 ושלושה חודשים מזיע כמעט כל לילה ללא קשר למזג האויר בכמויות עד ששערו רטוב לחלוטין ולעיתים יש להחליף לו חולצה במהלך הלילה כי היא ספוגה מים התחושה היא שחום הגוף שלו "משחק" רגע הוא חם ואז מזיע ואז קר מאוד לילד יש תופעה של פרכוסי חום והוא סובל מדלקות גרון ואוזניים חוזרות ונשנות אנחנו עושים כרגע בדיקות לשקד שלישי. האם ההזעה היא נורמלית ואם לא לאיזה רופא עלי לפנות בנושא ואילו בדיקות יש לעשות אני מאוד מודאגת כי זה נראה לי מאוד לא טבעי והחשש מחום גוף לא יציב מתגבר בגלל הנטייה לפרכוס אשמח לעזרה תודה

שלום, ההזעות האלה יכולות להיות אצל ילדים ואינן צריכות בירור. הדלקות החוזרות באוזניים וגרון ניתנות לטיפול ומניעה ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור. יתכן ותחת הטיפול הזה גם ההזעות יפסקו והמערכת תתיצב.

מנהל פורום חום אצל תינוקות