שרירן סובסרוטי ושרירן אינטרמורלי

דיון מתוך פורום  מיומות (שרירנים) ברחם

23/07/2014 | 12:56 | מאת: איילה

שלום רב, בבדיקת אולטראסאונד וגינלי על קולי ממצאים: רחם שרירני 70-70-70 ממ רירית 3.6 ממ בדופן האחורי שרירן סובסרוטי 79-67-76 ממ נפח 215 סמ"ק דופן קדמי שרירן אינטרמורלי 20 ממ שחלה ימנית 20-19 מרקם תקין שחלק שמאלית 33-20 ממ מרקם תקין אין נוזל בדוגלס בת 44 אינני מתכננת לידה. אודה לייעוץ האם ניתן להסיר? ומה האפשרויות. יום טוב

אודה לייעוץ האם ניתן להסיר? --- כן, בהחלוט. בניתוח או בטיפול - אלטרסאונד ממוקד - FUS .

מנהל פורום מיומות (שרירנים) ברחם