הודעה חדשה X
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

לד"ר פרידמן

דיון מתוך פורום מיומות (שרירנים) ברחם

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • לד"ר פרידמן
    מחבר: אחת
    תאריך: 29/04/2012
    שעה: 18:09
    שלום

    כתבתי לך למטה על שרירן בקוטר 6 סמ בדופן אחורי שמאלי תחתון בתוך הרחם שמכאיב מאוד.
    עוד לא ילדתי והמליצולי על לפרסקופיה.

    אני חוששת מאוד ושאלתי אותך לגבי האפשרות לבצע זאת בשיטה החדשנית שלכם.
    כתבת לי "שהטיפול באו. סאונד פולשני אינו יכול הלתאים לך". ויחד עם זה שתשמח לראות אותיב רמבם.

    אז לא הבנתי, הא. סאונד הפולשני כן מתאים או לא מתאים? אני גרה במרכז ואגיע לרמבם רק בשביל זה.

    תודה רבה!
    אחת
    הוסף תגובה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום מיומות (שרירנים) ברחם

עבור לפורום >>