אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.


בודק הסימפטומים


ד"ר הניה ליכטר, מומחית קרנית וניתוחי הסרת משקפיים בלייזר

פורום מיומות (שרירנים) ברחם

הפורום מיועד לעדכן את הפונות בנושאים הקשורים לשרירנים רחמיים, התסמינים הנגרמים על ידי השרירנים ומגוון אפשרויות הטיפול הקיימות.
להמשך...
חיפוש מתקדם
לד"ר פרידמן
מחבר:אחת
תאריך:29/4/2012
שעה:18:09
שלום

כתבתי לך למטה על שרירן בקוטר 6 סמ בדופן אחורי שמאלי תחתון בתוך הרחם שמכאיב מאוד.
עוד לא ילדתי והמליצולי על לפרסקופיה.

אני חוששת מאוד ושאלתי אותך לגבי האפשרות לבצע זאת בשיטה החדשנית שלכם.
כתבת לי "שהטיפול באו. סאונד פולשני אינו יכול הלתאים לך". ויחד עם זה שתשמח לראות אותיב רמבם.

אז לא הבנתי, הא. סאונד הפולשני כן מתאים או לא מתאים? אני גרה במרכז ואגיע לרמבם רק בשביל זה.

תודה רבה!
אחת

מחבר:
(ניתן להשתמש בשם בדוי)
אימייל:  
(לתשומת לבך: כתובת האימייל לא תוצג באתר)
מספר טלפון:
כותרת:  
תוכן ההודעה:
הודעה\מחבר
תאריך ושעה
  לד"ר פרידמן    אחת 
29/04/12 18:09
29/04/12 18:11
  למה לא עונים לי?    אחת 
11/05/12 19:09
שלום כתבתי לך למטה על שרירן בקוטר 6 סמ בדופן אחורי שמאלי תחתון בתוך הרחם שמכאיב מאוד. עוד לא ילדתי והמליצולי על לפרסקופיה. אני חוששת מאוד ושאלתי אותך לגבי האפשרות לבצע זאת בשיטה החדשנית שלכם. כתבת לי "שהטיפול באו. סאונד פולשני אינו יכול הלתאים לך". ויחד עם זה שתשמח לראות אותיב רמבם. אז לא הבנתי, הא. סאונד הפולשני כן מתאים או לא מתאים? אני גרה במרכז ואגיע לרמבם רק בשביל זה. תודה רבה! אחת

חיפוש מתקדם