תופעות לוואי שבוע 5

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/09/2014 | 17:03 | מאת: לילך

התגלה אצלי הריון בזמן ביקור בביה"ח מפאת קושי במתן שתן, הרגשה שהשלפוחית לא מתרוקנת עד הסוף, וכמו כן הפרשה מרובה מהנרתיק שעוררו חשד לדלקת בדרכי השתן\דלקת בנרתיק או באגן. רופא נשים שביקרתי אצלו לפני כן מצא אצלי רגישות בזמן האולטרסאונד ואיבחן כדלקת באגן. הוא רשם לי אוגמנטין ודוקסילין אותם נטלתי, ללא שיפור בהרגשה. בבדיקות דם ושתן שנעשו בביה"ח לא נמצאו מדדים חריגים היכולים להעיד על המצאות דלקת כלשהי. היתכן כי אלו הן תופעות נורמליות בתחילת הריון? אני מתכננת לעבור הפסקת הריון תוך כמה ימים (כרגע בשבוע חמישי), האם תופעות אלו יחלפו לאחר מכן?

שלום לילך, אינני יכול לשלול או לאשר אבחנה שביצע רופא אחר, ולכן, צריך להתייחס אליהם כמות שהם. מה שחשוב זה בדיקה גינקולוגית מעודכנת ואיבחון מעודכן. בהחלט אפשרי גם שהתופעות נורמליות. או אז, אפשר יהיה לדעת לגבי ההמשך. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה