דליפת צואה לא רצונית

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

21/10/2016 | 15:45 | מאת: דינה

היום ללא שום התראה, הרגשתי שהצואה יוצאת ללא שליטה. לא הספקתי להגיע לשירותים ולא היה סימן כדי שארוץ לשירותים. בעברי ליד אחת קשה וניתוח לתיקון דליפת שתן. האם ניתן לשפר את תפקוד הסוגר ללא ניתוח?

דינה שלום, קרוב לוודאי שכן. יתרה מכך, מרבית הטיפולים הקיימים כיום לדליפת צואה אינם ניתוחיים. ראשית מומלץ לבצע ברור ראשוני לגבי הסיבה לדליפת צואה במקרה שלך. ממליץ לפנות לרופא העוסק בתחום רצפת האגן על מנת להשלים את הברור הנחוץ ולהציע אפשרויות טיפול בהתאם. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

25/10/2016 | 20:49 | מאת: דינה

לרופא?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן