עזרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

04/10/2015 | 11:32 | מאת: מאי

נוטלת גלולות יאז, היום היו לי יציאות מימיות ולכן נטלתי גלולה נוספת של אותו יום (יום 8 פלוס 9).. האם עליי להשלים את הטבליה שנטלתי מחפיסה חדשה (כי כביכול אשתה בפועל רק 23) או שאני יכולה להמשיך בחפיסה רגיל עד לסיומה וההגנה לא תפגע? או שעליי לאחד חפיסות? מה עליי לעשות

מאי שלום, אני מאד משתדל לשמור את הפורום לדיונים בנושאי רצפת האגן בלבד. אשמח אם תוכלי להפנות את שאלתך לפורום אחר בנושא גינקולוגיה כללית. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן