בריחת שתן לאחר אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

13/08/2015 | 18:55 | מאת: חוה

בעלי בן 83 עבר בתחילת השנה אירוע מוחי. בעקבות האירוע יש לו בריחת שתן ביום ובלילה והוא הולך ביום ובלילה עם סופגנים. לפעמים הוא מצליח להגיע לשירותים ולפעמים הוא אינו מרגיש כשהשתן בורח לו. עלי לציין כי בלילה הוא לא קם לשירותים אלא נותן שתן בבקבוק, כ- 1000CC. מצב זה גורם לאי נוחות ולסבל רב. מה ניתן לעשות להקל עליו ועלינו? תודה

חוה שלום, כמומחה באורוגינקולוגיה אני מטפל ויועץ בכל הנוגע לבעיות רצפת האגן בנשים בלבד. בריחת שתן בגברים היא בתחום הטיפול של אורולוגים ומומלץ להפנות את השאלה לאחד הפורומים האורולוגיים. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן