העברת חומרים,חיידקים

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

09/08/2015 | 17:27 | מאת: רונית

דר נכבד האם קיימת אפשרות שבזמן נהרגע לנסיון להרות,יש אפשרות של כניסה כלומר דחיפה של חומרים שעלולים להימצא בסביבה כמו שאריות חומרי הדברה מקניית ירקות, או ממגע בגדים על ריסוס שריססו מדרכות נגד עשבים והימצאות במקום במקרה באותו זמן ,חיידק מדלקת בשתן Gbs -אם קיים,ואז לפגיעה בד.נ.א של הזרע (גרימה חלילה לתיסמונת דאון)?אי אפשר לחטא את כל הסביבה,מה לעשות מאוד מודאגת מהמחשבה הזו. תודה

רונית שלום, פורום זה עוסק אך ורק בבעיות הקשורות ברצפת האגן. בכל הנוגע להריון נא הפני שאלותיך לפורום רלוונטי בנושא. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן