חיפה

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

22/12/2014 | 18:44 | מאת: דליה

דר פיינר שלום. לפני כחצי שנה עברתי ניתוח TVT וטיפול בצניחת רחם. לפני הניתוח הייתי רצה ריצות ארוכות. האם חזרה לפעילות גופנית של ריצות ארוכות יכולה להחזיר את הצניחה שוב?

דליה שלום, בהנחה שהניתוח בוצע כיאות עם קיבוע צוואר הרחם וכו' אין לצפות להישנות הצניחה דוקא בעקבות ריצה ספורטיבית. בברכה, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

23/12/2014 | 08:31 | מאת: דליה

בהנחה שהניתוח בוצע כיאות כפי שציינת. מה הם הגורמים אשר כן עלולים לגרום לצניחה שוב?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן