בקע מפשעתי בהריון

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

09/10/2014 | 10:16 | מאת: חנה

שלום ד"ר פיינר בתי בשבוע ה - 28 להריון. התגלה בקע מפשעתי ולהבנתנו יש לעבור ניתוח. א. האם הינך מבצע גם ניתוחים מסוג זה? ב. מכיוון ובעבר נותחתי על ידך ואני מאד סומכת על שיקול דעתך המקצועי, ובמידה ואינך מבצע ניתוחים מסוג זה, האם תוכל להמליץ לנו על רופא מומחה אחר? בברכה ובתודה חנה

שלום חנה, ראשית תודה עבור הקרדיט... ניתוח לתיקון בקע משפעתי מבוצע ע"י כירורג כללי בלבד לצערי לא אוכל להמליץ שמית על רופא כזה או אחר במסגרת הפורום או בכלל בהצלחה וחג שמח, דר' בני פיינר pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן