כאבים במגע מיני

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן

14/09/2014 | 17:27 | מאת: אגם

מזה כחודשיים אני סובלת מכאב בזמן חדירה, הייתי אצל רופאת הנשים פעמיים היא בדקה וארה שהכל תקין מבחינה וגינלית. אך הרגישה בנקודה בה כואב לי ואמרה שזה בדופן אחורי במגע עם המעיים (?!). הכאב הוא כמו שפשוף ומונע ממני לקיים יחסי מין. הייתכן שהמעיים הגיעו לנרתיק שלי?

אגם שלום, המעיים לא הגיעו לנרתיק אבל יתכן שקיימת רגישות בדופן האחורי של הנרתיק אשר גובל ברקטום. רגישות נקודתית יכולה לנבוע מסיבות שונות החל מאזור של מתח ברקמה, דרך דלקת מקומית וכלה בבעייה שנובעת בכלל מהמעי. מומלץ כי תעברי הערכה קלינית ע"י אורוגינקולוג על מנת לזהות סיבות אפשריות לכאב במיקומו הספיציפי ולהפנותך להמשך ברור או לטיפול מתאים. בברכה, דר' בני פיינר www.pelvicsurgery.co.il

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - ניתוחי רצפת האגן