פרמיקסון לעומת תכשירים אחרים

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

06/12/2012 | 14:24 | מאת: אלי

שלום לך, אני מבקש לדעת מה ההבדל בין פרמיקסון לבין תוספי תזונה אחרים שהציעו לי בבית המרקחת ( שהם גם יותר יקרים). אני סובל מזה מספר חודשים מזה שאני קם מספר פעמים בלילה לשירותים - אני מרגיש עייף מאוד לאחר לילות שכאלה. תודה רבה אלי

שלום לך אלי, לא ציינת אילו תכשירים אחרים הציעו לך אז לא אוכל לענות על השאלה. בעקרון בפרמיקסון יש דקל ננסי בכמות גבוהה ולכן הוא תרופה במרשם רופא, והוא יחסית גם החומר הטבעי שנבדק הכי הרבה במחקרים (לעומת חומרים טבעיים אחרים) ונמצא יעיל בהטבת הפרעות השתנה בשל ערמונית מוגדלת. בתוספים אחרים יש חומרים שונים כמו ליקופן מעגבניות, אבץ, פרחי צבר ועוד- כולם אמורים לעזור אך לא כל אדם מגיב באותה צורה: יש כאלה שתוספים אלו יעזרו להם מאוד ויש כאלה שלא. טיפול צמחי אינו תחליף לטיפול אמיתי ורצוי להתייעץ עם אורולוג ולעבור בדיקה מסודרת כדי לתת לך טיפול מיטבי.

10/12/2012 | 15:17 | מאת: אלי

תודה על תשובתך המפורטת. לא ציינתי את שמות התכשירים האחרים כיוון שהרוקח הציע כמה וכמה ובתוך תוכי הבנתי שיעילותם מוטלת בספק לעומת הפרמיקסון. בכל מקרה תודה על החיזוק

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת