האם עדיף ביצית טרייה או מופשרת

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

13/08/2016 | 03:30 | מאת: מתעניינת בת 33

שלום. אני בת 33 ומתלבטת על הקפאת ביציות. אם אני רוצה להכנס להריון בגיל 37, עדיף לי להשתמש בביציות טריות שיש לי בגוף או בביציות שהקפאתי בגיל 33 ועמדו 4 שנים בהקפאה?

מאחר ואיננו יודעים לנבא את העתיד, גיל 37 יכול להיות מאוחר יותר או מוקדם יותר בגיל 37 עדיין יש כמות ואיכות ביציות תקינה,בתנאי שהכל ממשיך כרגיל אולם מאחר ואף פעם לא ניתן לצפות את העתיד, כדאי להתייעץ, לא דחוף, עם מומחה בנושא ,לקבל מידע לגבי יתרונות וחסרונות כיום עם השיטות המתקדמות להקפאת ביציות, יש אחוזי הישרדות גבוהים לאחר הקפאה בגדול, ככל שגיל הביצית צעיר יותר, גם אם היא מוקפאת ,איכותה טובה יותר מביצית יותר מבוגרת אבל 37 זה גיל מצויין, יחד עם זאת אם את מדברת על הריון ראשון בגיל זה, הבאים יהיו בגיל יותר מבוגר

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות