הקפאת ביציות בגיל 40

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

28/08/2015 | 08:42 | מאת: שלי

שלום רב, התייעצתי עם שני רופאי פוריות ושניהם אמרו שלא כדאי לי להקפיא ביציות: להקפאה של כ 5 ביציות (-משאיבה אחת) יש סיכויים כמעט אפסיים להצליח בהפריה עתידית. כמו כן אמרו לי שכדי שיהיו סיכויי הצלחה טובים/סבירים צריך להקפיא עשרות ביציות - תהליך שאיננו אפשרי בגלל האינטנסיביות של שאיבות מרובות, הגבלה של עד 4 שאיבות וכן יוקר התהליך. האם תשובתם נכונה? תודה

כמובן שלא ניתן לתת ייעוץ מדוייק על סמך מידע חסר אבל אם בהתאם לגילך, קיבלת את אותה עצה משני רופאים, כנראה שהתשובה נכונה

01/09/2015 | 02:29 | מאת: שלי

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות