ביציות

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

23/03/2015 | 10:23 | מאת: מירב

אני בת 40.5 אמורה לעבור שאיבה שנייה בקרוב ואח"כ הפרייה מזרע תורם שהזמנתי והגיע מחו"ל. רצה הגורל ובינתיים הכרתי בן זוג.. האם ניתן לבקש לפני השאיבה להקפיא את הביציות שיישאבו ולא להפרותן בשלב זה עם זרע התורם?

מירב שלום ניתן לבצע הקפאת ביציות עד גיל 41 כפי שהובסר מספר פעמים, הסיכוי שביציות לא מופרות בגיל 41 ישדו, הקפאה, הפשרה ואחר כך הפריה ,הוא לא גבוה, עדיף לעשות טיפול הכולל החזרת עוברים טריים בכל מקרה ,אם את מחליטה להקפיא ביציות לא מופרות, הקופה אינה מכסה פעילות זאת, והתשלום כולו הוא על חשבונך

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות