עייפות ואובדן אנרגיה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

10/02/2016 | 20:24 | מאת: תמי

ערב טוב.בימים האחרונים אני מרגישה עייפות ואובדן אנרגיה חוסר חשק לעשות דברים.אני מרגישה משבר רגשי כרגע מדברים שקורים לי בחיים.אשמח עם תוכל לייעץ לי על טיפול אבל לא טיפול פסיכיטרי.אני התנסיתי בטיפול פסיכיאטרי וזה לא הלך.אשמח עם יש לך אלטרנטיבה אחרת או עם תפנה אותי לאתר באינטרנט כדי לקרוא על הנושא שאוכל לחזור למצב רוח טוב ולעבור את המשבר והחוסר אנרגיה שאני עוברת.אני מאוד מודה לך ערב נפלא.

שלום תמי, משבר דיכאוני אינו מחייב טיפול תרופתי בהכרח. טיפול קוגניטיבי התנהגותי יכול להיות בהחלט מספק באם עוצמת הדיכאון אינה מחייבת התערבות תרופתית. חשוב לזכרו שהתערבות שאינה תרופתית יכולה להיות יעילה אך לעיתים מצריכה זמן רב ומשאבים מרובים יותר

מנהל פורום דיכאון וכאב