צרבות חזקות שריפה באזור הקיבה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/11/2015 | 21:00 | מאת: מאירה

שלום האם מחלת הסירגרן עשויה להתבטא גם בחוסר מיצי עיכול בקיבה ולגרום להרגשת צריבה ושריפה חזקים. אני מאובחנת סיורגן סובלת מצרבות חזקות . כדורים נגד חומציות לא מיטיבים.גם בגסטרו לא נמצאה דלקת חריפה או גורם אחר. תודה, מאירה

שלום מעורבות של הקיבה שכיחה למדי ב SJOGREN. הבירור והטיפול בתלונות הוא כפי שהיה נעשה בכל אדם.

13/11/2015 | 16:26 | מאת: מאירה

תרופות נגד חומציות לא עוזרות. האם יש משהו יותר ספציפי שיכול לעזור לצרבת ודלקת בקיבה כתוצאה מסיוגרן ? תודה .

מנהל פורום דלקות מפרקים