אבחון ע"פ ביופסיה בברך ל-

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/05/2015 | 15:33 | מאת: DALL

אני סובלת מדלקות חוזרות בברך שמאל מזה כמה שנים, טופלתי אצל אורטופדים וראומטולוגים ולפני חודש (בהמלצת אורטופד) עשיתי MRI וארתרוסקופיה-ביופסיה בברך ועפ הביופסיה יש חשד ל-Rheumatiod artrities, אין לי ואף פעם לא היה לי בעיה בפרק אחר, בנוסף עשו לי המון בדיקות דם לבדיקת דלקת פרקים כולל ANTI CCP והכל יצא שלילי האם יכול להיות שהאבחנה היא Rheumatiod artrities בכל זאת??

שלום דלקת חוזרת במפרק אחד אינה אופיינית ל Rheumatiod arthritis . אי אפשר באמת לנחש מביופסיה שמדובר במחלה זו. בכל מקרה נשמע שאתה זקוק לטיפול.

מנהל פורום דלקות מפרקים