אפרמילסט ל - AS

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/04/2015 | 18:39 | מאת: חני

שלום, רציתי לדעת אם התרופה אפרמילסט, יכולה להתאים גם לדלקת מפרקים AS ופסוריאזיס, או שהיא מיועדת אך ורק לדלקת מפרקים פסוריאטית ופסוריאזיס . במילים אחרות האם ניתן לתת אותה גם לחולי AS שיש להם גם פסוריאזיס, והיא מועילה במצב כזה ? תודה.

שלום התרופה אינה מאושרת לשימוש ב AS. התוצאות הראשוניות במחקר על התרופה בחולי AS לא הדגימו יעילות מספקת. יתכן שבעתיד זה יבדק באוכלוסיות ספציפיות בקרב חולי AS אך לעת עתה מאושר רק בפסוריאזיס ודלקת מפרקים פסוריאטית.

מנהל פורום דלקות מפרקים