דלקת פרקים ניוונית (Osteoarthritis)

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/03/2015 | 11:05 | מאת: אילנה

יש לי כאבים מאוד חזקים בברך שמאל, ובצילום גילו שחיקת סחוס, קיבלתי "ארקוקסיה" אבל הכאב ממשיך וממשיך כבר חודש וחצי ואני סובלת מאוד. במיוחד בלילה, יש כאב חזק ודקירות איומות ובלתי נסבלות. יש משהו אחר שיכול ל"הציל" אותי מהfאבים. מתי הם יפסקו?! תודה מוערכת אילנה

שלום לא צינת את גילך. באופן עקרוני אם הסיבה היחידה לכאב הוא "שחיקת סחוס" הטיפול העיקרי הוא נגד כאב ובשלב שניפעילות גופנית מתונה לחיזוק השרירים סביב המפרק. לעיתים אפשר להזריק לרגל סטרואידים או חומצה היאלורונית ( "כרבולת תרנגולת").

23/03/2015 | 17:41 | מאת: אילנה

לשאלתך אני בת 63. ושאלתי היא מזה פעילות גופנית מתונה לחיזוק השרירים סביב המפרק?. לא מובן לי תודה אילנה

מנהל פורום דלקות מפרקים