חדרה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/01/2015 | 19:35 | מאת: שולמית

דר קמחי שלום מילדות אני חשודה כחולת דלקת פרקים (לא כל כך ספציפית סמנים שלליים )כאבי פרקים ועצמות הם נחלתי מילדות לאחרונה נאמר לי כי כנראה שמדובר בשיוגרן וגם פיברומיאלגיה במיפוי עצמות שבוצע ללא קשר למה שנאמר עד כה יש עדות לקליטה מוגברת של חומר באיזורים רבים במיוחד גפיים האם יש קשר בין דלקת פרקים קשה וקליטה מוגברת בבדיקת מיפוי עצמות? אודה לך מאוד על תשובתך

שלום קליטה במיפוי אינה קשורה למצב ספציפי והיא חייבת להקשר בצורה הגיונית לתלונות של החולה או לממצאים בבדיקתו. עך כן יש לשוב עם תשובת המיפוי לרופא ששלח אותך לבדיקה.

מנהל פורום דלקות מפרקים