דיאתרים ארט 50

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/12/2014 | 13:48 | מאת: רחל

שלום רב ברצוני לשאול בקשר לתרופה הנ"ל אני לוקחת את התרופה הזאת כמט 4 שנים עם הפסקות קראתי באחד מהמאמרים שלא רצוי לקחת אותה באופן כרוני אני מבינה שהתרופה הזאת עובדת על חלבון מסוים שמונע המשך שחיקת הסחוס האם להמשיל לקחת אותה בקביעות או לעשות הפסקות ארוכות תודה מראש

שלום לא הוכי שלתרופה זו יעילות ממשית. באירופה היא הוצאה משימוש. תופעת הלוואי העיקרית שלה היא כאב בטן ושלשול. אם את מוצאת בה בכל זאת תועלת ואין תופעות לוואי איני מוצא מקום להפסקה אך כאמור -יעילותה בספק.

מנהל פורום דלקות מפרקים