דלקת פרקים+פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/04/2014 | 14:33 | מאת: עדי

שלום, אני בת 23 סובלת חמש שנים מדלקת פרקים המלווה בפסוריאזיס, אני מטופלת בטיפול ביולוגי של יומירה, ולוקחת פעם בשבוע ארבעה כדורים של מטטורקסט כרגע על הגוף אין תסמיני פסוריאזיס, אך לאחר חצי שנה בה אני מטופלת על ידי הזריקה, חלו כאבים בגב ובאחת האצבעות בידיים, לכאב אני לוקחת ארקוקסיה אך לא חל שיפור. בשבוע הבא אני הולכת לביקורת אצל הרופא הממוחה, האם יש משהו שעליי לשאול? משהו נוסף שניתן לעשות? האם אני בהגדרת המחלה שיכולה לבקש אישור לקנאביס רפואי, יש לציין שמעולם לא ניסיתי סוג כזה או אחר של סם ולכן איני יודעת מה ההשפעות. האם יש תרופה נוספת לאחר הזריקה? תודה, עדי

שלום ראשית צריך לברר שכאב הגב והאצבעות הוא אכן חלק מדלקת המפרקים. צריך לבחון את דרגת פעילות המחלה כעת ולשאול האם הטיפול מספיק או שיש צורך בשינוי או תוספת ( למשל עוד מטוטרוקסט או טיפול אחר). בשיחה ובבדיקת הראומטולוג הדברים יתבררו . בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים