דלקת חריפה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/03/2014 | 10:41 | מאת: נופר

היי שמי נופר בת 25. לפני 3 חודשים התחלתי לסבול מכאבי בטן. כתוצאה מהחשדות התפתח אצלי דלקת מפרקים בכל מפרקי הגוף. לפני יומיים אובחן אצלי קוליטיס וקיבלתי כטיפול ראשוני רפאסאל 2 קפליות פעמיים ביום. האם יש טיפול שאוכל להתחיל לגבי המפרקים בלי לפגוע במעי??

שלום דלקת מפרקים הקשורה לקוליטיס מגיבה לתרופה בשם סלזופירין שהיא "בת דודה" של רפאסאל ועובדת הן על המעי הן על המפרקים

שלום בהחלט. ממליץ שתבקשי מהרופא לעבור מרפסאל לסלזופירין. זה אותה תרופה אבל עם יעילות גם לגבי המפרקים

מנהל פורום דלקות מפרקים