גמילה מהנקה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

14/10/2016 | 18:49 | מאת: אוולין

היי, מעוניינת לגמול את ביתי בת השנה וחודשיים מהנקה. חשוב לציין הניסיונות לשלב תחליפי חלב לא עלו בהצלחה היות והיא הייתה מקיאה, ותחלפים צמחיים לא הייתה מוכנה לאכול בשום אופן. הנ"ל הוביל אותי להניק ולשאוב עד כה (מגיל חצי שנה לא ניסיתי תחליפים אחרים) כיום מניקה בבוקר, בערב לקראת השינה ובלילה. ניסיתי לתת שוב תחליף חלב אך היא טועמת ולא מוכנה לאכול את זה. איך גומלים?? היא נושכת אותי ולכן חייבת להפסיק.

ילד בריא רעב ,יואכל הכל ולכן לא משנה איזה פורמולה תיתני תוכל בסוף ,תנסי ,האם יש אפשרות שמישהו אחר יתן לה בערב (אצלך היא מריחה את החלב ) ולא רוצה לחכות עד שתיקח ולא לתת חלב אם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים