תזונה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/11/2015 | 01:42 | מאת: קארין

שלום לצוות, ביתי בת 2.5 בחודשים האחרונים פשוט הפסיקה לאכול. כל פעם ביטלה משהו אחר. כרגע אוכלת ממש מעט; מטרנה בוקר ולילה לפעמים, פסטה ללא רוטב, מעט שניצל דובונים וממש שטויות כמו השטות החדשה: שקדי מרק. מסרבת לאכול דברים אחרים. אציין שהייתה תינוקת אכלה הכל מהכל. לא עוזר לקשט את הצלחת, לא עוזר לאכול בחברת ילדים אחרים. אני לא לוחצת עליה ולא מציקה בנושא אבל אני ממש מודאגת. היא לא רזה ולא בתת משקל אבל עדיין, לא אוכלת פירות וירקות, לא פרוסות, לא עוף ובשר. אפילו ניסיתי להכניס לה לפה רק שתטעם והיא ממש כועסת ועושה רפלקס הקאה. הרופא לא לוקח את זה ברצינות והוא אומר לי היא בכלל לא רשה, זה יעבור אבל זה לא עובר כבר חודשים ככה. מה לעשות?

הבת שלך קצת בררנית ולא יעבור מהר וצריך סבלנות קודם כל תנסי לשמור על מרווח זמנים בין ארוחה לארוחה על מנת שתהיה רעבה ותעיז לטעות מזונות חדשים שנית יתכן שאת צריכה יעוץ אצל דיאטנית ילדים בק"ח כדי לכוון אותך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים