תינוקת בת 3 וחצי חודש מסרבת לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/09/2015 | 06:34 | מאת: זאבי

שלום הצעה דחופה יש לי תינוקת בת3 וחצי חודש שוקלת 5.5 מסרבת מזה יומיים לתחליף חלב מטרנה רק שותה מים קצת היינו במוקד בדיקות דם וכללי-ואמרו שבסדר ולא מצאו כלום עכשיו חזרנן הבייתה התחליה מעט לאכול ושוב בכי ושב מסרבת לאכול מה יכול להיות- האם גזים כאבי בטן מה עושים תודה

לא הבנתי מה היא אכלה לפני 3 חודשים תמ"ל או הנקה כי הרבה פעמים לאחר הנקה תינוקות מסרבים לקחת בקבוק ,תנסו לא לתת לה מים ורק תמ"ל בסוף תיקח ואם לא מוכנה בכלל בכלל לכו לרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים