תינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/08/2015 | 01:42 | מאת: שירן

נולדה בשבוע 36 פלוס 4 במשקל 1.745 כרגע שוקלת 6 וחצי קילו אוכלת כל 4 שעות בערך 150 במקרה הטוב זמן האכלה בערך שעה ..לפעמים גם שעתיים וגם אז לפעמים מסיימת רק 140 בזמן האחרון עקב הטעימות ( 2-3 כפיות ואז סוגרת את הפה ) היא אוכלת 120 כל ארוחה בערך 5 ארוחות ביום. מה ניתן לעשות ? ניסינו הכל אנחנו מיואשים !! היקף ראש מאוד קטן אחוזון 2 גובה גם באחוזון נמוך ,האם כדאי להפסיק את הטעימות לזמן הקרוב ולהמשיך עוד חודש חודשיים ? ולגבי גודל פיטמה ניתן לתת פיטמה מס 3 זרימה מהירה ?

את צריכה הדרכה מאיש מקצועי לא יתכן שארוחה לוקחת 1 -2 שעתיים לפי ק"ח תבקשי מהרופאת ילדים שלך שתפנה אותך או לדיאטנית ילדים מומחת לפגים או לבית חוילם למרפאת פגים או בעיות אכילה על מנת לראות מה קורה עם הילדה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים