עזרה נואשת.

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/08/2015 | 07:02 | מאת: אירה

האם סבוריאה או אטופיק דרמטיטיס קשור לתמל? יש לי תינוק בן חודשיים רופא עור אמר שזו סבוריאה אבל התינוק מתגרד הוא קורע את הפנים שלו אולי זה אלאגיה ללקטוז כרגע הוא אוכל מטרנה אקסטרה קר אולי לעבור מטרנה קומפורט ? זה בעייתי אם אנסה להחליף לו תמל ? אני נואשת הוא על כך סובל זה גם בגוף אדמומיות ויובש בבקשה תנו יעוץ .

אין שום איסבילות ללקטוז בגיל הזהואין קשר עם אטופיק דרמטיטיס אם הרופא שלך אמר שזה סבוראה את צריכה לשים תכשירים שהוא המליץ לךולהמשיך עם תמ"ל רגיל תמ"ל קונפורט לא יעזור במיקרה הזה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים