בת 8 חודשים לא מוכנה לאכול מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/07/2015 | 21:23 | מאת: הדס

הבת שלי בת שמונה חודשים, מגיל 4 חודשים אני חושפת אותה לטעימות אך היא לא מוכנה לאכול. כשנכנס אוכל מוצק לפה עושה כאילו מקיאה. ניסיתי טחון ניסיתי מגורד, ניסיתי עם כפית פלסטיק, עם כפית ברזל, עם היד, שום דבר לא עוזר... לא מוכנה לאכול לא מרק ולא פירות. מה את ממליצה לי לעשות (עדיין לא צמחו לה שיניים, לעומתה בני כבר בגיל 4 חודשים בשלב הטעימות אכל יפה).

על תתרגש שרוצה להקיא מאוד מוכר לכן כל יום 1-2 כפיות ותתקדמי תני לה בטטה או בננה טחונה הכל בהדרגה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים