בן שנתיים שמסרב לאכול ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/06/2015 | 21:16 | מאת: נועה

בני בן שנתיים מסרב לאכול ארוחת בוקר בגן ואוכל בננה במקום. הוא מסרב לאכול את תכולת הארוחה בכל שעות היום ולכן אינו אוכל בכלל לחם, ביצים, גבינה וירקות טריים. ארוחת תהריים אוכל מעולה מכולל מנה בשרית. תוספת, וירקות מבושלים. האם הוא את כל מה שהוא צריך? מספיק ויטמינים גם ללא ירקות? (אוכל שני פירות ביום)

אין מספיק פרטים ואני בטוחה שאוכל יותר מארוחת צוהריים ביום לכן גם כאן מציעה שתלכי לדיאטנית ילדים בק"ח על מנת לבדוק מה קורה מבחינת הרכב מזון וגיוון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים