אי עליה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/06/2015 | 16:14 | מאת: דני

לנכדתי גילו לפני מספר חודשים מחלה נדירה LCH היא מטופלת במחלה בבית חולים רמב"ם במחלקה אונקולוגית אבל לצערנו אינה עולה במשקל ועלתה במהלך ששת החודשים האחרונים רק 100 גרם !!! וזאת שאוכלת יפה ומקבלת תוספים במזון שאמורים להשמינה בוצעה בדיקה גסטרולוגית ללא ממצא הקשור למחלה עצמה אשמח ליעוץ והכוונה לכיוון רצוי לבדיקה וטיפול

הבת שלך בידים טובות והם יודעים לטפל לכן אין טעם ליעוץ כי זה לא נכון וגם אין מספיק פרטים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים