תגובה לסימילאק אצל תינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/02/2015 | 07:37 | מאת: שלי

שלום, יש לי תינוק בן 5 חודשים. ביום שבת קיבל לראשונה סימילאק בארוחת לילה במקום חלב שאוב. מאז... מה שהיה שיעול קל (שרופאה בדקה ואמרה שהריאות נקיות) - הפך לשיעול מאוד חזק וליחתי עד שהלילה המסכן לא הפסיק להשתעל. האם יכול להיות קשר בין השיעולים לסימילאק? או שזה בכלל נובע ממחלה? האם תחליף צימחי הוא טוב כמו החלבי? (מדובר בארוחה אחת ביום של תמ"ל - כל השאר חלב אם). תודה

חכי שהשיעול יעבור ואז שוב תיתני תמ"ל חלבי ביום ולא בליילה . אם המצב מחמיר והוא משתעל בעקבות אכילת תמ"ל חלבי פני לרופא ילדים ויתכן שצריך להחליף לתמ"ל חצי מפורק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים