תזונת תינוק בן חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

11/01/2015 | 11:13 | מאת: רוני

היי יש לי מספר שאלות: בני בן חודשיים וחצי ניזון מתמ"ל מטרנה אקסטרה קומפורט כחודש וחצי.. האחות בטיפת חלב אמרה לי לא להציע יותר מ150 אבל אני שמה לב שהוא מסיים את הבקבוק ונראה שמחפש עוד ולפעמים גם בוכה.. ונהיה רעב ממש לאחר כשעתיים וחצי.. לפני נתתי 180 אך היו יותר פליטות מהרגיל.. יש לציין שגם עם ה150 פולט לפעמים גם לאחר שעתיים מהאוכל. . גם כמה ימים שנרגם ביום למשך כחצי שעה ומתעורר בבכי ובלילה ישן מ1 ככה עד 12 בצהריים..איך אני משנה לו את סדר היום? שלא יקום ב12 בצהריים? ולמה פתאום לא ישן ביום ליותר מחצי שעה? וקם בבכי.. אשמח לתדובתכם המקצועית עוד נקודה קטנה הוא שוקל 5660 והגובה 60 ס"מ.

יש באמת בלגןעם התזונה שלו אני מציעה לך ללכת לדיאטנית ילדים שתעזור לך לעשות סדר בינתיים תני לו לאכול כל 4 שעות 120 סמ"ק ולא 150 סמ"ק (כי פולט )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים