חסר בכולסטרול בתחליף צמחי

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/12/2014 | 12:27 | מאת: סיוון

שלום רב בני בן 3.5 חודשים אלרגי לחלב ומסרב לאכול פורמולה מפורקת לכן אני נותנת נוטרילון סויה הילד עולה יפה במשקל אוכל מדי ארבע שעות ונינוח. מכיוון שבפורמולה הצמחית אןכולסטרול שחיוני להתפתחות המוח האם כדאי להתחיל לתת דייסת קורנפלור שבה יש כולסטרול והאם כדאי להוסיף לכל ארוחה או שפעם ביום מספיק אשמח לדעת גם אם יש השלכות כלשהן למתן הפורמולה הצמחית באופן בלעדי בחודשים הראשונים. תודה

ההמלצות הן לא לתת תמ"ל צמחי עד גיל חצי שנה לכן את צריכה לתת תמ"ל מפורק . בנוגע לכולסטרול הוא קיבל ממך וגם הוא מייצר כולסטרול כך שלא צריכה להיות בעייה .את יכולה לתת דייסה אבל לא הכרחי. בסופו של דבר את צריכה לתת תמ"ל מפורק ואם את לא מציחה כאן אפשר להוסיף דייסה כי הדייסה מתשתשת את הטעם של הפורמולה המפורקת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים