בני בן 3 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/10/2014 | 15:51 | מאת: יעל

מאז שנולד תינוק מאד לא רגוע חשבנו בהתחלה שזה גזים והחלפנו מסימילאק למטרנה קומפורט. ב 3 שבועות האחרונים החל לרדת בהדרגה במזון ולמשקל 6 קילו אכל רק 300 ביום. הרופאה אמרה לנו לנסות אינפמיל כי אולי זה ריפלוקס למרות שלא פולט... חוץ מזה שיש עצירות הוא עדיין לא אוכל הרבה ... אשמח לעזרה

קצת מסובך לענות כי אין מספיק פרטים : משקל ,שוקל 6 ק"ג עולה במשקל? ,האם הסתדר קודם ? מימתי עצירות ? רק עשיו? בינתיים הייתי אומרת להקשיב לרופת ילדים שלך.

07/10/2014 | 19:57 | מאת: נעמי

ואם זה גזים אז לנסות עיסויים ותנוחת נמר על עץ שעשויה להקל, כמו כן יש טיפות להקלה על גזים, אנחנו ספציפית השתמשנו בגרפווטר כי העדפנו טיפות טבעיות. ובכל מקרה כדאי לגשת לרופא אם את מודאגת.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים