לא נינוחה בזמן האוכל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/09/2014 | 09:01 | מאת: מרינה

שלום רב, ביתי בת חודש וחצי , פגית נולדה בשבוע 33.3 אוכלת נהדר מהבית חולים ועד היום עולה יפה במשקל , חודש ראשון אכלה חלב אם יחד עם מטרנה ומאז שהשתחררנו מהבית חולים אוכלת סימילק פגים , היא הייתה אוכלת מנה של 90 יפה מאד אףפעם לא היו בעיות , בימים האחרונים היא בקושי מסיימת 40 מהבקבוק ומתעבטת בזמן ההאכלה לפעמים מתעצבנת וזהו לא מוכנה להמשיך לאכול , אחרי שעה שעה וחצי מתעוררת ומבקשת עוד אוכל . חשוב לציין שהיא הייתה אוכלת יפה כל 4-3 שעות . כאילו קשה לה לבלוע היא יורקת גם חלק ,בזמן ההאכלה נוזל לה מכל הצדדים . מה זה יכול להיות ? עזרה בבקשה תודה

תנסי לעשות סדר כאשר את רואה שאוכלת מעט, על תנסי להשלים חכי לפחות שעתיים וחצי ואז תני לה עוד בקבוק סימילק פגים ,יתכן שצריך שוב לעשות סדר אם לא עוזר ,תייעצי עם הרופא ילדים שלה על החלפת תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים