טונה לבת שנה וחצי כל ערב-זה בסדר?

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/07/2014 | 10:15 | מאת: עינת

שלום, בתי אוכלת בכל ערב צלחת ובה עגבניות,מלפפונים,פלפלים,2 כפות גבינה, קציצת טונה פעמיים בשבוע ובשאר חביתה. א. האם הארוחה הזו נשמעת לך בסדר? האם יש צורך בפחמימות? היא עולה במשקל בצורה תקינה לפי טיפת חלב. ב.האם יש בעיה אם אביא לה בכל ערב קציצת טונה? אני מאוד רוצה לתת לה הרבה אומגה 3 וטונה היא מה שעולה על דעתי.. תודה! עינת.

את יכולה לתת טונה כל יום אבל המטרה היא לגוון ולכן תני פעם ביצה ולסרוגין טונה היא תקבל גם אומגה 3 מספיק גם אם זה לסורוגין

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים